מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק בצל / יניב עובדיה

 

החומרים:



לחם כפרי עגול מרוקן 
3 בצל קצוצים מטוגנים
50 גרם חמאה
3 כפות יין לבן
2 כפות קמח 
5 כוסות מים רותחים
1 תיבולית בטעם בצל
מלח ופלפל לבן
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה


קרוטונים וגבינת פרמזן מגוררת 
 


ההכנה:

 

  1. מטגנים בסיר את הבצל בחמאה, עד שהזהיב. מוסיפים את היין והקמח ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבולית בצל, מלח ופלפל לבן, מערבבים. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
  3. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומחממים.
  4. מוזגים את המרק לתוך הלחם העגול. מפזרים מעל גבינת פרמזן וקרוטונים.
מרק בצל - מתכונים לבישול