מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק ירקות / מירי מזרחי-אביב

 

החומרים:



1 בצל קצוץ 
שמן לטיגון
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 קופסת שימורי עגבניות קלופות
4 ענפי סלרי קצוצים
חופן עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות אבקת מרק עוף 
מלח ופלפל שחור
1 ליטר מים רותחים
1/2 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
 


ההכנה:

 

  1. מטגנים את הבצל בשמן חם עד שהזהיב, מוסיפים את הגזר ומטגנים מעט. מוסיפים את שימורי העגבניות, הסלרי והבזיליקום.
  2. מוסיפים את אבקת המרק, מלח ופלפל. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את הסיר,
  3. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות התרככו. מרסקים במוט ממחה או בבלנדר ומוסיפים בסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
מרק ירקות - מתכונים לבישול