מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק ירקות ועדשים / מירי מזרחי-אביב

 

החומרים:



1 בצל קצוץ
1 גזר פרוס
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
שמן זית לטיגון
200 גרם עדשים כתומות מושרות חצי שעה
2 כפות אבקת מרק עוף
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל וכמון
2 ליטר מים 
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'



ההכנה:

 

  1. מטגנים את הירקות בשמן זית חם עד שהזהיבו. מוסיפים את העדשים, אבקת המרק, הפטרוזיליה ומתבלים.
  2. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
  3. מרסקים במוט ממחה או בבלנדר. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
מרק ירקות ועדשים - מתכונים לבישול