מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק כרובית / מלכה גידו

 

החומרים:



50 גרם חמאה או מחמאה 
1 בצל חתוך לקוביות 
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים 
2 כוסות מים 
2 כוסות חלב 
מלח ופלפל שחור
1/2 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:


שמיר, עירית, קרוטונים


ההכנה:

 

  1. מטגנים בסיר את הבצל בחמאה עד שהתחיל להזהיב. מוסיפים את פרחי הכרובית, המים והחלב ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
  3. מרסקים את המרק לעדינות הרצויה ומוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מחממים על אש נמוכה.
  4. מגישים בתוספת עירית או שמיר, עם קרוטונים.
מרק כרובית - מתכונים לבישול