מתכון למרק כרובית / מלכה גידו
החומרים:
50 גרם חמאה או מחמאה
1 בצל חתוך לקוביות
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
2 כוסות מים
2 כוסות חלב
מלח ופלפל שחור
1/2 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
להגשה:
שמיר, עירית, קרוטונים
ההכנה:
- מטגנים בסיר את הבצל בחמאה עד שהתחיל להזהיב. מוסיפים את פרחי הכרובית, המים והחלב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, מתבלים במלח ופלפל.
- מרסקים את המרק לעדינות הרצויה ומוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מחממים על אש נמוכה.
- מגישים בתוספת עירית או שמיר, עם קרוטונים.
