מתכון למרק עגבניות / מלכה שטרן
החומרים:
1 צנצנת מיץ עגבניות
2 כפות שמן
3 כפות קמח
6 כוסות מים
4 כפות סוכר
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף בורגול
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
להגשה:
קרוטונים
ההכנה:
- מחממים את השמן, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את המים ואחר כך את מיץ העגבניות. מערבבים.
- מבשלים עד שהתערובת חמה, אך לא רותחת. מוסיפים את הסוכר, פלפל שחור, אבקת מרק הבצל והבורגול. מערבבים.
- מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות בסיר חצי מכוסה.
- מכבים את האש, מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה וממתינים מעט לפני שמגישים עם קרוטונים.
