מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק עגבניות / מלכה שטרן

 

החומרים:


1 צנצנת מיץ עגבניות
2 כפות שמן
3 כפות קמח
6 כוסות מים
4 כפות סוכר
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף בורגול
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:


קרוטונים
 


ההכנה:

 

  1. מחממים את השמן, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את המים ואחר כך את מיץ העגבניות. מערבבים.
  2. מבשלים עד שהתערובת חמה, אך לא רותחת. מוסיפים את הסוכר, פלפל שחור, אבקת מרק הבצל והבורגול. מערבבים.
  3. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות בסיר חצי מכוסה.
  4. מכבים את האש, מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומערבבים היטב. סוגרים את המכסה וממתינים מעט לפני שמגישים עם קרוטונים.
מרק עגבניות - מתכונים לבישול