מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק עוף מיוחד / אוהד כהן

 

החומרים:



8 שוקי עוף חצויים 
4 גזרים חתוכים לקביות
3 קישואים חתוכים לקוביות
1 פלפל אדום 
1 בצל 
8 כוסות מים
ענפי שמיר 
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:


שקדי מרק
 


ההכנה:

 

  1. שמים בסיר את העוף והירקות, מוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים שעתיים.
  2. מוסיפים ענפי שמיר ואת הבסיס לבישול הקרמה של ריצ' ומבשלים 10 דקות.
  3. מרחיקים את ענפי השמיר וממשיכים לבשל כחצי שעה על אש נמוכה.
  4. מגישים עם שקדי מרק.
מרק עוף - מתכונים לבישול