מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק ערמונים / רוני ריינר קופליק

החומרים:
  

50 גרם חמאה
1 כף שמן
1 כרישה, החלק הלבן 
2 שיני שום קצוצות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחצוי
250 גרם ערמונים בוואקום 
½ 1 כוסות יין לבן
2 כוסות מים
1 כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
 


ההכנה:

 

  1. מטגנים את הכרישה והשום בשמן ובחמאה חמים. מוסיפים את תפוחי האדמה, הארטישוק הירושלמי והערמונים ומבשלים כ-5 דקות תוך ערבוב.
  2. מוסיפים את היין והמים, מרתיחים, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהירקות רכים.
  3. מרסקים במוט ממחה או בבלנדר ומתבלים.
  4. מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים 10 דקות. 
מרק ערמונים - מתכונים לבישול