מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק פלפלים אדומים / אורטל

 

החומרים:



4 פלפלים אדומים קצוצים
1 בצל גדול קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 כף עלי תימין
2 כפות שמן זית
1 ליטר ציר עוף
מעט מלח
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:


שמנת חמוצה
צ'ילי יבש
 


ההכנה:

 

  1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפלפלים, הבצל, השום והתימין.
  2. מוסיפים את הציר והמלח, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
  3. מרסקים בבלנדר או בעזרת מוט ממחה. מתבלים במלח ומוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מבשלים 5 דקות נוספות.
  4. מחלקים לצלחות ומקשטים בשמנת חמוצה ובצ'ילי יבש.
מרק פלפלים אדומים - מתכונים לבישול