מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק תפוחי אדמה / מירי מזרחי אביב

 

החומרים:



2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום
שמן זית לטיגון
4 תפוחי אדמה גדולים
כ-8 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
חופן גבעולי תימין
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 
1 כפית קורנפלור

 

להגשה:


גבינת פרמזן מגוררת
 


ההכנה:

 

  1. מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, על נמוכה, עד שהתחילו להזהיב.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן, במידת הצורך מוסיפים שמן זית.
  3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה, עד שתפוחי אדמה התרככו.
  4. מערבבים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הקורנפלור ומוסיפים למרק. מבשלים כ-3 דקות מבלי להגיע לרתיחה.
  5. מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרק תפוחי אדמה - מתכונים לבישול