מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון למרק תפוחי אדמה ובטטות מוקרם / עדי דס

החומרים:

 

2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ 
50 גרם חמאה
5 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
כ-1/2 1 ליטר מים רותחים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור וקורט קינמון
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'


להגשה:


שומשום קלוי או עירית קצוצה
 


ההכנה:

 

  1. מטגנים את הבצל בסיר עם שמן זית חם, עד שהזהיב.
  2. מוסיפים את החמאה, את קוביות הבטטה ותפוחי האדמה ומערבבים. מכסים במים רותחים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את אבקת המרק ומתבלים.
  3. מסירים מן האש ומרסקים במוט ממחה או בלנדר.
  4. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
  5. מערבבים היטב. מחלקים לצלחות ומטפטפים מעל מעט שמנת ועירית קצוצה או שומשום קלוי.
מרק תפוחי אדמה ובטטות מוקרם - מתכונים לבישול