מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקרם ברולה בניחוח קפה והל

החומרים: 



16 יחידות קוקט:

 

  • 960 גר' בסיס להכנת קצפת ריצ'
  • 170 גר' סוכר
  • מלח
  • 156 גר' חלמון
  • 2 תרמילי הל
  • חופן פולי קפה איכותי שבורים
  • סוכר לקירמול 


ההכנה:

 

  • בסיר על האש שמים בסיס להכנת קצפת ריצ', הל וקפה מביאים לרתיחה.
  • מכבים את האש ומכסים את הסיר. ממתינים חצי שעה, מסננים וממשיכים בהכנה.
  • טורפים בקערה את החלמונים עם יתרת הסוכר. מביאים את הבסיס של ריצ' לסף רתיחה ומאזנים עם החלמונים בהדרגה באמצעות מטרפה. לסנן.
  • יוצקים את התערובת לתבניות, כ-3/4 מגובה הקוקוט, מניחים בתבנית וממלאים מים רותחים עד למחצית גובה הקוקוטים (בן-מרי).
  • אופים שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10-15 דקות, עד התייצבות בלבד ומקררים היטב במקרר.
  • לפני ההגשה מפזרים סוכר מעל ושורפים עם ברנר.
קרם ברולה בניחוח קפה והל - קינוחים