מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לעוגה לבנה

 

החומרים:

 

  • 1 כוס (250 גרם) סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 125 גרם גבינת פילדלפיה
  • 1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
  • 3 ביצים
  • 2 וחצי כוסות (350 גרם) קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת

 

ההכנה:

 

  • מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערת המיקסר, לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • מרפדים בנייר אפייה תבנית מוארכת, באורך 30 ס"מ, ויוצקים לתוכה את התערובת.
  • אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא ללא פירורים, לא מעבר לכך, כדי לא לייבש.
עוגה לבנה - מתכונים לאפיה