מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לעוגה שוקולדית / ליאת עזרן

החומרים:

 

  • ½ 1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמנת לקפה של ריצ'

 


לציפוי:

 

 


ההכנה:

 

  • מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, סוכר הווניל, השמן, הביצים ושמנת לקפה של ריצ'.
  • מוסיפים את התערובת הראשונה ומערבבים היטב. שוטחים בתבנית קפיצית בקוטר 24 או 26 ס"מ.
  • אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • מחממים את השמנת להקצפה כמעט עד רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים היטב. מצפים את העוגה.
  • אפשר לקשט בקוקוס או בסוכריות קטנות.
עוגה שוקולדית - קינוחים