מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לעוגת טורט מוס שוקולד קפה / אורטל

החומרים:

 

  • 6 ביצים מופרדות
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית גרידת תפוז
  • 6 כפות קמח
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה


לקרמים:



ההכנה:

 

  • מקציפים את החלבונים תוך הוספה הדרגתית של הסוכר, לקצף יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את החלמונים, הווניל, גרידת התפוז ולסיום הקמח ואבקת האפייה.
  • שוטחים את התערובת בתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • שמים בקערה מיכל שמנת להקצפה של ריצ' עם השוקולד המריר וממיסים דקה וחצי במיקרוגל. מערבבים לקרם חלק ומצננים חצי שעה במקרר. מקציפים את הקרם.
  • בקערה נפרדת מקציפים את השמנת שנותרה עם אבקת הקפה.
  • להרכבת העוגה, חוצים את העוגה לגובה ומורחים בקציפת הקפה, מכסים בחצי העוגה שנותר ומצפים בקרם הקפה שנותר. מצפים בקרם השוקולד. מפזרים על העוגה שוקולד מגורר.
עוגת טורט מוס שוקולד קפה - מתכונים לאפייה