מתכון לעוגת מלאווח ושוקולד / שירלי חלילי אליאס
החומרים:
- מלאווח
- שמנת להקצפה של ריצ'
- 70 גרם שוקולד צ'יפס
- מעט סוכר
ההכנה:
- מרדדים את המלאווח על משטח מקומח מעט. קורצים מהבצק עיגולים ומניחים בתבנית אפייה.
- מורחים את העיגולים בשמנת מתוקה של ריצ' ומפזרים מעל שוקולד צ'יפס.
- מכסים בעיגול בצק נוסף ומורחים בשמנת להקצפה של ריצ'. מפזרים מעל מעט סוכר.
- אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות.
