מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לעוגת מלאווח ושוקולד / שירלי חלילי אליאס

החומרים:

 



ההכנה:

 

  • מרדדים את המלאווח על משטח מקומח מעט. קורצים מהבצק עיגולים ומניחים בתבנית אפייה.
  • מורחים את העיגולים בשמנת מתוקה של ריצ' ומפזרים מעל שוקולד צ'יפס.
  • מכסים בעיגול בצק נוסף ומורחים בשמנת להקצפה של ריצ'. מפזרים מעל מעט סוכר.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות.

 

עוגת מלאווח ושוקולד - מתכונים לאפייה