מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפאי טונה / מיכל אנגלנדר

 

החומרים:



לבצק:


½ 2 כוסות קמח 
200 גרם חמאה 
2 כפות שמן
2 כפיות חומץ 
1 כפית מלח 
3/4 גביע יוגורט 


למילוי: 


2 קופסאות טונה מסוננות משמן 
2 ביצים 
5 כפיות מיונז 
2/3 כוס בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 
2 כפות גבינה צהובה מגוררת 
1 כף אבקת מרק בטעם עוף 
1/2 כוס גרגרי תירס משומרים 
 


ההכנה:

 

  1. בקערת מעבד מזון מערבבים את מרכיבי הבצק. שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש.
  2. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות.
  3. להכנת המילוי, מערבבים את המרכיבים ויוצקים על הבצק.
  4. מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך, 150 מעלות ואופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה בצבע זהוב עמוק.
  5. מחלק מהבצק אפשר ליצור קישוט על הפאי. מתאים להגיש עם סלט ירוק.
פאי טונה - מתכונים לאפייה