מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפחזניות במילוי קרם שוקולד / מיכל אנגלנדר

החומרים:



לפחזניות:

 

  • 1 כוס מים
  • 50 גרם חמאה
  • 1/4 כפית מלח
  • ¼ 1 כוסות קמח
  • 3 ביצים גדולות


לקרם:

 


לזיגוג:

 



ההכנה:

 

  • מחממים את המים עם החמאה והמלח בסיר, על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
  • מעבירים את התערובת לקערת המיקסר וטורפים תוך הוספת הביצים, כל אחת בנפרד. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פחזניות על תבנית אפייה.
  • אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, עד שהפחזניות זהובות. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • להכנת הקרם, טורפים יחד את השמנת, הפודינג והחלב. מקפלים פנימה את השוקולד המומס.
  • חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם.
  • להכנת הזיגוג, מחממים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים לתערובת חלקה ומורחים או מזלפים על הפחזניות.
פחזניות במילוי קרם שוקולד - מתכונים לאפייה