מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן

חומרים ל-4 מנות:

 

  • 1 חבילה (כ-400 גרם) ספגטי קצר
  • 100 גרם סלמון מעושן, חתוך לפיסות דקות
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כוסות (200 גרם) תרד טרי, חתוך לרצועות
  • 1 מיכל (250 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'
  • מלח ופלפל



אופן ההכנה:

 

  • מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
  • במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את התרד ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, מוסיפים את הסלמון המעושן והפסטה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים חם.
פסטה ברוטב שמנת, תרד וסלמון מעושן - מתכונים לבישול