מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפסטל דה צ'וקלו / דניאל ריינר

 

החומרים:



800 גרם גרגרי תירס
2 כפות סוכר
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 בצלים קצוצים
שמן לטיגון 
300 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
אבקת קארי 
1/2 כוס צימוקים
1 ביצה קשה פרוסה
 


ההכנה:

 

  1. מרסקים את גרגרי התירס ומבשלים עם הסוכר במחבת, על אש נמוכה. מוסיפים בסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים מספר דקות.
  2. מטגנים את הבצל עד שהתחיל להזהיב, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שאיבד את צבעו האדום. מתבלים במלח ופלפל ובאבקת קארי.
  3. משמנים תבנית חסינת אש ושוטחים חצי מתערובת התירס. מכסים בתערובת הבשר והבצל ומפזרים מעל את הצימוקים ופרוסות ביצה קשה. מכסים בתערובת התירס שנותרה.
  4. אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהתירס זהוב.
פסטל דה צ'וקלו - מתכונים לאפייה