מתכון לפסטל דה צ'וקלו / דניאל ריינר
החומרים:
800 גרם גרגרי תירס
2 כפות סוכר
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 בצלים קצוצים
שמן לטיגון
300 גרם בשר טחון
מלח ופלפל שחור
אבקת קארי
1/2 כוס צימוקים
1 ביצה קשה פרוסה
ההכנה:
- מרסקים את גרגרי התירס ומבשלים עם הסוכר במחבת, על אש נמוכה. מוסיפים בסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים מספר דקות.
- מטגנים את הבצל עד שהתחיל להזהיב, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שאיבד את צבעו האדום. מתבלים במלח ופלפל ובאבקת קארי.
- משמנים תבנית חסינת אש ושוטחים חצי מתערובת התירס. מכסים בתערובת הבשר והבצל ומפזרים מעל את הצימוקים ופרוסות ביצה קשה. מכסים בתערובת התירס שנותרה.
- אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהתירס זהוב.
