מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפרפה אגוזי לוז

החומרים ל-12 מנות:

 

  • 1/2 כוס (125 גרם) סוכר חום
  • 50 גרם חמאה מלוחה
  • 1/2 כוס (125 מ"ל) מים
  • 3 ביצים מופרדות
  • 2 מיכלים (424 מ"ל) קצפת ריצ'
  • 1 כוס (150 גרם) אגוזי לוז קלויים קצוצים
  • 1 כפית תמצית וניל

 

ההכנה:

 

  • בסיר קטן ממיסים את רוב הסוכר עם החמאה והמים על אש בינונית, תוך ערבוב. מבשלים מבלי לערבב עד שמתקבל סירופ.
  • מקציפים היטב את החלמונים עם הסוכר הנותר ומזלפים מעל, תוך הקצפה, את הסירופ החם, עד שהתערובת צוננת ויציבה. סבלנות.
  • מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש ומוסיפים בעדינות לתערובת החלמונים.
  • מקציפים בנפרד קצפת ריצ' ומקפלים עם תערובת הביצים. מקפלים פנימה את האגוזים ותמצית הווניל. מחלקים לגביעים או לטבעות מתכת ושומרים במקפיא עד ההגשה.





למתכוני קינוחים נוספים - לחצו כאן

פרפה אגוזי לוז - מתכונים לאפיה