מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת בצל ושמנת / נולי ומולי וסקר

 

החומרים:



100 גרם חמאה
6 בצלים גדולים פרוסים
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
1 כף קורנפלור
מלח ופלפל לבן
מעט סולת 
 


ההכנה:

 

  1. ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד שקוף. מצננים, מוסיפים את יתר החומרים.
  2. משמנים תבנית חסינת אש ומפזרים בה סולת, מנערים מהמיותר. שוטחים את התערובת.
  3. אופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה
פשטידת בצל ושמנת - מתכונים לאפייה