מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת ברוקולי, גבינה ואגוזים / יניב עובדיה

 

החומרים:

 

  • 75 גרם חמאה
  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גרם פרחי ברוקולי
  • 1 גביע גבינת קוטג'
  • 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת לבישול והקרמה של ריצ'
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • ½ כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים גס
  • מלח ופלפל שחור
  • 4-3 כפות גבינת פרמזן מגוררת



ההכנה:

 

  • מטגנים את הבצל ב-50 גרם חמאה, עד שהופך לשקוף, מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה הנותרת, כדי שתימס. מעבירים לקערה ומערבבים עם פרחי הברוקולי וגבינת הקוטג' והבולגרית.
  • טורפים את הביצים ומערבבים עם הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' והשמנת החמוצה. מערבבים עם תערובת הברוקולי. מוסיפים את האגוזים ומתבלים במלח ופלפל. שוטחים את התערובת בתבנית חסינת אש. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
  • אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
פשטידת ברוקולי, גבינה ואגוזים - מתכונים לאפייה