מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת גבינה ופטריות / מיטל ריזגן

החומרים:

 

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • שמן זית לטיגון
  • 1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
  • מלח ופלפל שחור
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 מיכל בסיס להקרמה ובישול של ריצ'
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כף קורנפלור
  • 5 ביצים

 


לאפייה:

 

  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת או 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת



ההכנה:

 

  • מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהזהיב. מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים כשתי דקות. מסירים מהאש ומתבלים. מצננים מעט.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצהובה והלבנה עם בסיס לבישול והקרמה של ריצ'. מוסיפים את אבקת המרק והקורנפלור ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד ומערבבים.
  • מערבבים עם תערובת הפטריות והבצל. שוטחים בתבנית חסינת אש ומפזרים מעל גבינה צהובה או פרמזן.
  • אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
פשטידת גבינה ופטריות - מתכונים לאפייה