מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת גבינות / רינה שאולוב

 

החומרים:



לבצק:


2 כוסות קמח 
100 גרם חמאה
1 חלמון 
3 כפות שמנת חמוצה
מלח


למילוי:


2 ביצים
25 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
1 גביע קוטג'
1 כף גבינה בולגרית מגוררת
4\3 כוס בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
מלח ופלפל שחור
 


ההכנה:

 

  1. בקערת מעבד מזון מעבדים את מרכיבי הבצק. מצננים כרבע שעה במקרר. שוטחים 3/4 מהבצק על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש, דוקרים במזלג.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  3. מערבבים את חומרי המילוי במעבד מזון ושוטחים על הבצק החצי אפוי.
  4. מרדדים את הבצק שנותר, חותכים לרצועות ומניחים על המילוי.
  5. אופים כ-45 דקות, עד שהפשטידה זהובה.
פשטידת גבינות - מתכונים לאפייה