מתכון לפשטידת חלה / אתי רטנר-עזרן
החומרים:
8 פרוסות חלה
2 סלסלות פטריות פרוסות
100 גרם חמאה
2 ביצים
2 מיכלים בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור
3-2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
ההכנה:
- מסדרים את פרוסות החלה בתבנית.
- ממיסים חצי מכמות החמאה ומטפטפים על פרוסות החלה.
- מטגנים עם הפטריות בחמאה שנותרה ומפזרים על פרוסות החלה.
- מערבבים בקערה את הביצים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ', אבקת המרק, מלח ופלפל. יוצקים על הפטריות. מפזרים מעל את הגבינה.
- אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
