מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת חלה / אתי רטנר-עזרן

 

החומרים:



8 פרוסות חלה 
2 סלסלות פטריות פרוסות 
100 גרם חמאה 
2 ביצים 
2 מיכלים בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 כפות אבקת מרק בצל 
מלח ופלפל שחור
3-2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
 


ההכנה:

 

  1. מסדרים את פרוסות החלה בתבנית.
  2. ממיסים חצי מכמות החמאה ומטפטפים על פרוסות החלה.
  3. מטגנים עם הפטריות בחמאה שנותרה ומפזרים על פרוסות החלה.
  4. מערבבים בקערה את הביצים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ', אבקת המרק, מלח ופלפל. יוצקים על הפטריות. מפזרים מעל את הגבינה.
  5. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
פשטידת חלה - מתכונים לאפייה