מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת ירק / יונה ג'אנח

 

החומרים:



1 פלפל אדום
1 בצל קטן
1 כוס גזר גמדי
1 כרישה, רק החלק הבהיר
3 כפות קמח
500 גרם גבינה לבנה
1/2 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
3 כפות שמן
3 ביצים
1 כף מיונז
מלח ופלפל שחור
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
250 גרם ספגטי מבושל מסונן
 


ההכנה:

 

  1. קוצצים דק את הירקות, שמים בקערה ומערבבים עם כל החומרים. שוטחים בתבנית חסינת אש.
  2. אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה
מתכון לפשטידת ירק - מתכונים לאפייה