מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת פסטה עם שמנת וגבינות / מיכל וולף

החומרים:
 



ההכנה:

 

  • מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח. מסננים.
  • מערבבים בקערה את הביצים עם בסיס להקרמה ובישול של ריצ', האשל והקוטג'. מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח ופלפל. שוטחים בתבנית חסינת אש גדולה. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
  • אופים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות.
פשטידת פסטה עם שמנת וגבינות - מתכונים לאפייה