מתכון לפשטידת כרישה / אורטל מכלוף
החומרים:
2 כרישות פרוסות
2 בצלים פרוסים
3 כפות קמח
4 ביצים
150 גרם גבינת אמנטל מגוררת
150 גרם גבינת גרוייר מגוררת
½ 1 גביעי גבינת קוטג'
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 בצלים קצוצים מטוגנים
1/4 כוס זיתים ירוקים או שחורים מגולענים קצוצים
עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור
זעתר או אורגנו, לא חובה
ההכנה:
- מערבבים היטב את החומרים. יוצקים לתבנית חסינת חום משומנת.
- אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מכבים את התנור ומשהים בתוכו את הפשטידה כ-10 דקות
