מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לפשטידת כרישה / אורטל מכלוף

 

החומרים:



2 כרישות פרוסות
2 בצלים פרוסים
3 כפות קמח
4 ביצים
150 גרם גבינת אמנטל מגוררת
150 גרם גבינת גרוייר מגוררת
½ 1 גביעי גבינת קוטג' 
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
2 בצלים קצוצים מטוגנים 
1/4 כוס זיתים ירוקים או שחורים מגולענים קצוצים 
עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור 
זעתר או אורגנו, לא חובה 
 


ההכנה:

 

  1. מערבבים היטב את החומרים. יוצקים לתבנית חסינת חום משומנת.
  2. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מכבים את התנור ומשהים בתוכו את הפשטידה כ-10 דקות
פשטידת כרישה - מתכונים לאפייה