מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקאפקייק שוקולד / ליאת עזרן

החומרים ל-16 קאפקייקס:

 

  • 1 כוס אבקת קקאו
  • 2 כוסות קמח
  • ½ 1 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 100 גרם חמאה
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי יוגורט


לציפוי:

 



ההכנה:

 

  • מערבבים בקערה את אבקת הקקאו, הקמח והסודה לשתייה.
  • בקערה נפרדת מקציפים את החמאה עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הביצים. טורפים עד שהתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים ואת היוגורט ומערבלים.
  • יוצקים ל-16 תבניות שקעים, רק עד שני שליש הגובה.
  • אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  • להכנת הציפוי, מחממים את השמנת כמעט עד רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים היטב. מצפים את הקאפקייקס.
  • אפשר להזריק לתוך הקאפקייקס שוקולד נוטלה או קרמל (ממיסים 30 סוכריות טופי קרמל ושליש כוס שמנת להקצפה של ריצ').
קאפקייק שוקולד - מתכונים לאפייה