כותר 1 כותר 2 כותר 3


קדירת כרעי עוף עם תפוחי אדמה, צימוקים ושקדים מולבנים


החומרים ל-6 מנות:
  • 2 בצלים פרוסים
  • שמן לטיגון
  • 6 כרעי עוף חצויות
  • 9 תפוחי אדמה מוארכים
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 2/3 כוס (100 גרם) צימוקים
  • 2/3 כוס (100 גרם) שקדים מולבנים
  • 1 כף פפריקה
  • 1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

ההכנה:
  • מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את פרוסות הבצל עד שהזהיבו. מזיזים לצד הסיר.
  • מנגבים את חלקי העוף במגבות נייר, מוסיפים לסיר ומטגנים מכל הצדדים.
  • קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים לאורך, מפזרים על העוף. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, מנמיכים מאוד את האש ומבשלים כחצי שעה.
  • מוסיפים לסיר את הצימוקים והשקדים. מפזרים על תפוחי האדמה פפריקה וממשיכים לבשל, כשעתיים ואפילו יותר. חשוב שהאש תהיה נמוכה מאוד.
  • 10 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' ומבשלים על אש נמוכה.
 


למתכונים נוספים לראש השנה - לחצו כאן


קדירת כרעי עוף
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים