מתכון לקוביות אננס או אפרסק עם רוטב שוקולד לבן חם
החומרים ל-4 מנות:
- 1 אננס או 4 אפרסקים
לרוטב:
- 1 מיכל (212 מ"ל) קצפת ריצ'
- 250 גרם שוקולד לבן קצוץ
ההכנה:
- חותכים את האננס לרבעים, קולפים ומרחיקים את הליבה הקשה. חותכים כל רבע לקוביות. אם מכינים מאפרסקים, חותכים לקוביות. מניחים בצלחת, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים לפחות שעה במקרר, או 10 דקות במקפיא.
- לקראת ההגשה מחממים דקה קצפת ריצ' עם השוקולד במיקרוגל, מוציאים, מערבבים ואם השוקולד לא נמס מחממים דקה נוספת, מערבבים כדי שכל השוקולד יימס. יוצקים את הרוטב החם על הפירות הקרים ומגישים מיד.
