מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקוביות אננס או אפרסק עם רוטב שוקולד לבן חם

החומרים ל-4 מנות:

 

  • 1 אננס או 4 אפרסקים

 

לרוטב:

 


 

ההכנה:

 

  • חותכים את האננס לרבעים, קולפים ומרחיקים את הליבה הקשה. חותכים כל רבע לקוביות. אם מכינים מאפרסקים, חותכים לקוביות. מניחים בצלחת, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים לפחות שעה במקרר, או 10 דקות במקפיא.
  • לקראת ההגשה מחממים דקה קצפת ריצ' עם השוקולד במיקרוגל, מוציאים, מערבבים ואם השוקולד לא נמס מחממים דקה נוספת, מערבבים כדי שכל השוקולד יימס. יוצקים את הרוטב החם על הפירות הקרים ומגישים מיד.



למתכוני קינוחים נוספים - לחצו כאן

קוביות אננס או אפרסק עם רוטב שוקולד לבן חם - מתכונים לאפיה