מתכון לקוביות שוקולד / קרן יגיל
קוביות השוקולד האלו הן שילוב של כדורי שוקולד עם גנאש שוקולד.
אפשר להקפיא אותן בקופסה אטומה.
החומרים:
- 200 גרם חמאה מומסת
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות תמצית רום
- 5 כפות אבקת קקאו
- ½ 1 כפות אבקת נס קפה
- ½ ק"ג ביסקוויטים מפוררים
לגנאש:
- 1 מיכל שמנת להקצפה של ריצ'
- 100 גרם שוקולד מריר בקוביות
ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים ושוטחים בתבנית מלבנית.
- להכנת הגנאש, מחממים את השמנת עד סף רתיחה, יוצקים על קוביות השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים היטב.
- יוצקים על השכבה הראשונה. מצננים שעתיים במקרר. בעזרת סכין טבולה במים רותחים חותכים לריבועים.
