מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקוביות שוקולד / קרן יגיל

קוביות השוקולד האלו הן שילוב של כדורי שוקולד עם גנאש שוקולד. 
אפשר להקפיא אותן בקופסה אטומה.

 

החומרים:

 

  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות תמצית רום
  • 5 כפות אבקת קקאו
  • ½ 1 כפות אבקת נס קפה
  • ½ ק"ג ביסקוויטים מפוררים


לגנאש:

 


ההכנה:

 

  • מערבבים את כל החומרים ושוטחים בתבנית מלבנית.
  • להכנת הגנאש, מחממים את השמנת עד סף רתיחה, יוצקים על קוביות השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים היטב.
  • יוצקים על השכבה הראשונה. מצננים שעתיים במקרר. בעזרת סכין טבולה במים רותחים חותכים לריבועים.
קוביות שוקולד - קינוחים