מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכונים לקיש בצל ופטריות / יפה ימין

 

החומרים:



לבצק:


125 גרם גבינה לבנה
½ 1 כוסות קמח
½ כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה


למילוי:


2 בצלים גדולים קצוצים
שמן לטיגון
300 גרם פטריות טריות – פורטבלו ושמפיניון
4 ביצים
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח ופלפל שחור
 


ההכנה:

 

  1. בקערת מעבד מזון מעבדים את המרכיבים לבצק. שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש.
  2. להכנת המילוי, מטגנים את הבצל עד שהזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהזהיבו.
  3. מערבבים בקערה את הביצים, בסיס להקרמה ובישול של ריצ', הגבינה הצהובה, מלח ופלפל. מערבבים עם תערובת הפטריות ויוצקים על הבצק הלא אפוי.
  4. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
קיש בצל ופטריות - מתכונים לאפייה