מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקיש ברוקולי וגבינה / טלי גולדשטיין פרץ

 

החומרים:



לבצק:


½ 1 כוסות קמח תופח
100 גרם חמאה
1 כף פרג טחון
1/2 כפית גרגרי חרדל
מלח ופלפל שחור
1/2 גביע שמנת חמוצה


למילוי:


500 גרם ברוקולי מאודה 
1/2 בצל מטוגן 
3 ביצים 
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
100 גרם גבינת מוצרלה 
1/2 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור 
 


ההכנה:

 

  1. להכנת הבצק, בקערת מעבד מזון מעבדים את המרכיבים לבצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ושומרים חצי שעה במקרר. מרדדים את הבצק, שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות.
  3. להכנת המילוי, מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים על הבצק.
  4. אופים כ-45 דקות, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
קיש ברוקולי וגבינה - מתכונים לאפייה