מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקיש ברוקולי וקשקבל / מיכל אנגלנדר

 

החומרים: 



לבצק: 


¼ 1 כוסות קמח 
מלח 
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3-2 כפות מי קרח 


למילוי: 


1 ראש ברוקולי מחולק לפרחים קטנים וחלוט במים רותחים 
3 ביצים 
1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק 
מלח ופלפל שחור 
 


ההכנה:

 

  1. להכנת הבצק, בקערת מעבד מזון מערבבים את הקמח, מלח והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים מי קרח ומערבבים לקבלת כדור בצק. מכסים ביריעת ניילון נצמד ומצננים חצי שעה במקרר.
  2. שוטחים את הבצק על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש, דוקרים במזלג.
  3. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהזהיב.
  4. להכנת המילוי, מפזרים את פרחי הברוקולי על הבצק.
  5. טורפים בקערה את הביצים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ', הגבינה, מלח ופלפל. יוצקים על הברוקולי.
  6. אופים כ-30 דקות,עד שהמילוי התייצב והזהיב
קיש ברוקולי וקשקבל - מתכונים לאפייה