מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקיש עגבניות שרי / טלי גולדשטיין פרץ

 

החומרים:



לבצק:


¼ 1 כוסות קמח
100גרם חמאה קר חתוכה לקוביות
1 חלמון 
5 כפות בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

למילוי:


קופסת עגבניות שרי חצויות
100 גרם גבינת פטה 
1 מיכל בסיס להקרמה ובישול של ריצ'
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 כפות קמח תופח
3 ביצים טרופות 
3 כפות שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור
 


ההכנה:

 

  1. להכנת הבצק, בקערת מעבד מזון מערבבים את המרכיבים. שוטחים על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש. דוקרים במזלג.
  2. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים.
  3. להכנת המילוי, שוטחים חצי מחצאי העגבניות על הבצק. מערבבים את מרכיבי המילוי ויוצקים חצי מהכמות על העגבניות. מסדרים מעל את העגבניות שנותרו ומכסים בחצי מתערובת הגבינות.
  4. אופים 40-30 דקות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
קיש עגבניות שרי - מתכונים לאפייה