מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לקיש פלפלים וקשקבל / עדי דאס

החומרים:



לבצק:

 

  • ½ 1 כוסות קמח
  • 100 גרם חמאה
  • מלח
  • 3 כפות מים קרים


למילוי:

 

  • 4-3 כפות ממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות
  • 5-4 פלפלים אדומים טריים או קלויים חתוכים לפרוסות
  • 250 גרם גבינת קשקבל מגוררת
  • חופן גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1 מיכל בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 1 כף קמח
  • מלח ופלפל שחור



ההכנה:

 

  • להכנת הבצק, בקערת מעבד מזון מערבבים את הקמח, החמאה והמלח לקבלת פירורים. מוסיפים את המים ומערבבים לקבלת כדור בצק. מכסים ביריעת ניילון נצמד ושומרים כרבע שעה במקרר.
  • מרדדים את הבצק ושוטחים על התחתית והדפנות של תבנית חסינת אש. מכסים את הבצק ברדיד אלומיניום ומניחים מעל שעועית לבנה, כדי שהבצק לא יתפח.
  • אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות. מוציאים מהתנור, מרחיקים את השעועית ורדיד האלומיניום ומצננים.
  • להכנת המילוי, מורחים את הבצק בממרח פסטו או עגבניות מיובשות. מפזרים מעל את הפלפלים והגבינות.
  • טורפים בקערה את הביצים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ', הקמח, מלח ופלפל. יוצקים על המילוי.
  • אופים 40-30 דקות, עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
קיש פלפלים וקשקבל - מתכונים לאפייה