מתכון לרוטב עגבניות לפסטה
החומרים:
לרוטב:
- 100גרם זיתים ירוקים מגולענים פרוסים או מרוסקים
- 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית, מסוננות וקצוצות
- פלפל שחור
- 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
להגשה:
1/2 כוס גבינה מגוררת, קשקבל או פרמזן
ההכנה:
- מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה.
- בינתיים מחממים בווק את מרכיבי הרוטב.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק, מחממים יחד. מפזרים מעל גבינה מגוררת ומגישים.
- אפשר להוסיף לרוטב רבעי עגבניות שרי מטוגנות בחלק משמן הזית שהעגבניות המיובשות שרו בו.
