מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרוטב עגבניות לפסטה

החומרים:



לרוטב:

 

  • 100גרם זיתים ירוקים מגולענים פרוסים או מרוסקים
  • 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית, מסוננות וקצוצות
  • פלפל שחור
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'

 

להגשה:



1/2 כוס גבינה מגוררת, קשקבל או פרמזן 

 

ההכנה:

 

  • מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה.
  • בינתיים מחממים בווק את מרכיבי הרוטב.
  • מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק, מחממים יחד. מפזרים מעל גבינה מגוררת ומגישים.
  • אפשר להוסיף לרוטב רבעי עגבניות שרי מטוגנות בחלק משמן הזית שהעגבניות המיובשות שרו בו.  
רוטב עגבניות לפסטה - מתכונים לבישול