מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור לפסטה או לירקות

החומרים:



לרוטב:

 

  • 250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
  • מעט חמאה
  • 1/2 ק"ג עלי תרד
  • 100 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה מפוררת
  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • מלח ופלפל

 

ההכנה:

 

  • מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
  • במחבת עם מעט חמאה מטגנים את הפטריות על אש גבוהה, עד שהתרככו. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומרככים את התרד.
  • במחבת אחרת מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הגבינות.
  • קוצצים גס את התרד ומוסיפים עם הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומחממים. יוצקים על הפסטה ומקפיצים רק עד שהכל חם. מגישים מיד. אפשר עם מעט גבינת פרמזן מגוררת.
רוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור לפסטה או לירקות - מתכונים לבישול