מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרוטב פסטו עם צנוברים לפסטה

החומרים:


לרוטב:

 

  • 1/2 כוס עלי בזיליקום
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'

 

להגשה:

 

  • עלי בזיליקום קרועים
  • 3 כפות צנוברים קלויים

 

ההכנה:

 

  • מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
  • במעבד מזון קוצצים יחד את עלי הבזיליקום והצנוברים. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והשום ומתבלים במלח. יוצקים על הפסטה.
  • מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' במיקרוגל ויוצקים על הפסטה, מערבבים ומחממים. מסירים מהאש, מפזרים מעל עלי בזיליקום קרועים וצנוברים ומגישים מיד.
רוטב פסטו עם צנוברים לפסטה - מתכונים לבישול