מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרוטב קפה

 

החומרים:

 

  • 1/2 1 כפות (30 גרם) סוכר
  • 2 כפות מים
  • 75 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 חלמון
  • 1 כף שטוחה קפה נמס
  • 1 כף מים רותחים



ההכנה:

 

  • בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים, מערבבים בכף עץ. מנמיכים מאוד את האש וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
  • מקציפים את החלמונים בקערה קטנה ומוסיפים את סירופ הסוכר בזרם איטי תוך הקצפה.
  • מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת רוטב חלק.
  • ממיסים את הקפה במים רותחים ומערבבים עם הרוטב.
פולי קפה - קינוחים