מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרוטב שוקולד

 

החומרים:
 

  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 חלמונים
  • 2 כפות ליקר גרנד מרינייה (לא חובה)



ההכנה:

 

  • מרתיחים את השמנת עם החלב והשוקולד.
  • טורפים במזלג את החלמונים ומוסיפים מעט מהתערובת החמה, מערבבים ומחזירים לסיר.
  • מבשלים 2-1 דקות נוספות, עד שהקרם מתחיל להסמיך. מסירים מהאש, ממתינים מעט ומוסיפים את הליקר.
רוטב שוקולד - קינוחים