מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לרולדה שוקולד / מיכל אנגלנדר

החומרים:

 

  • 4 ביצים מופרדות
  • 2/3 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כוס אבקת קקאו


למילוי:

 


לזיגוג:

 


לקישוט:

 

  • קוקוס


ההכנה:

 

  • להכנת הגלילה, מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסוכר. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים, הווניל ומעט מלח. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו.
  • שוטחים את התערובת בגובה ½ 1 ס"מ בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ובעזרת נייר הפרגמנט הופכים על מגבת. מגלגלים לגלילה כשהעוגה עדיין חמה. מצננים.
  • להכנת הקרם, מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב.
  • פותחים את הגלילה ומורחים כמעט עד הקצה. מגלגלים תוך הרחקת הנייר. מניחים על צלחת הגשה מוארכת, כשהתפר כלפי מטה.
  • להכנת הזיגוג, מחממים את השמנת כמעט עד רתיחה, יוצקים על השוקולד וממתינים דקה. מערבבים היטב ומורחים על העוגה. מפזרים מעל קוקוס.
רולדה שוקולד - מתכונים לבישול