מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לשכבות מוס שוקולד קוקוס וביסקוויטים / מיכל אנגלנדר

 

החומרים:



למוס:

 


לשכבה קראנצ׳ית:

 

  • ביסקוויטים פתי בר מרוסקים
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1/4 כוס אגוזים קלויים קצוצים


לקישוט:

 

  • 50 גרם שוקולד מריר מגורר



ההכנה:

 

  • מקציפים את הפודינג עם השמנת והחלב.
  • מקפלים פנימה את השוקולד המומס.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הביסקוויטים עם הקוקוס, השוקולד והאגוזים.
  • בכוס זכוכית מסדרים כמה שכבות של מוס שוקולד ותערובת קראנצ'ית.
  • מסיימים במוס שוקולד ומפזרים מעל שוקולד מריר מגורר.
שכבות מוס שוקולד קוקוס וביסקוויטים - קינוחים