מתכון לשכבות מוס שוקולד קוקוס וביסקוויטים / מיכל אנגלנדר
החומרים:
למוס:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1 מיכל שמנת להקצפה של ריצ'
- 1 כוס חלב
- 100 גרם שוקולד מריר מומס
לשכבה קראנצ׳ית:
- ביסקוויטים פתי בר מרוסקים
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/4 כוס אגוזים קלויים קצוצים
לקישוט:
- 50 גרם שוקולד מריר מגורר
ההכנה:
- מקציפים את הפודינג עם השמנת והחלב.
- מקפלים פנימה את השוקולד המומס.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביסקוויטים עם הקוקוס, השוקולד והאגוזים.
- בכוס זכוכית מסדרים כמה שכבות של מוס שוקולד ותערובת קראנצ'ית.
- מסיימים במוס שוקולד ומפזרים מעל שוקולד מריר מגורר.
