מתכון לעוגת קצפת וביסקוויטים חומים / אתי ג'אנח
החומרים:
- חלב
- 300 גרם ביסקוויטים חומים
- 1 כפית אבקת נס קפה
לקרם:
- 2 מיכלי שמנת להקצפה של ריצ'
- 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
לקישוט:
- 50 גרם שוקולד
ההכנה:
- תחילה מכינים את הקרם, מקציפים היטב את החומרים.
- טובלים רבע מהביסקוויטים בחלב עם נס קפה ומרפדים בהם תבנית מוארכת, מכסים בחלק מהקרם. חוזרים על השכבות פעמיים נוספות ומסיימים בביסקוויטים.
- מורחים בקרם שנותר ומגררים מעל שוקולד.
- שומרים במקפיא. לפני ההגשה מעבירים למקרר.
