מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מתכון לעוגת קצפת וביסקוויטים חומים / אתי ג'אנח

החומרים:

 

  • חלב
  • 300 גרם ביסקוויטים חומים
  • 1 כפית אבקת נס קפה


לקרם:

 


לקישוט:

 

  • 50 גרם שוקולד



ההכנה:

 

  • תחילה מכינים את הקרם, מקציפים היטב את החומרים.
  • טובלים רבע מהביסקוויטים בחלב עם נס קפה ומרפדים בהם תבנית מוארכת, מכסים בחלק מהקרם. חוזרים על השכבות פעמיים נוספות ומסיימים בביסקוויטים.
  • מורחים בקרם שנותר ומגררים מעל שוקולד.
  • שומרים במקפיא. לפני ההגשה מעבירים למקרר.
עוגת קצפת וביסקוויטים חומים / אתי ג'אנח - קינוחים