כותר 1 כותר 2 כותר 3


טיפים לעוגות גבינה קרות


  • על מנת שהעוגה לא תיפול, תישאר אוורירית, לא יהיו בה גושים של ג'לטין ולא יורגש טעם לוואי, ניתן להשתמש בטריק הבא. יש להוסיף מעט מהקצפת לתוך הגבינה ובמקביל להוסיף מעט מהקצפת לג‘לטין, לאחר שחומם והומס היטב. לאחר מכן יש לצקת את תערובת הג‘לטין והקצפת לתוך תערובת הגבינה בבת אחת, ולקפל במהירות את יתרת הקצפת.
  • כדי לשפר את טעמה של עוגת הגבינה, אפשר להוסיף לקרם מיץ תפוזים וכן גרידת תפוז ולימון גם יחד.
  • להעשרת טעמה של העוגה, אפשר להוסיף שכבת פרי בין תחתית הבצק לבין מילוי הגבינה. כדאי להשרות את הפרי במעט מיץ לימון וסוכר לפני הוספתו לעוגה.

לטיפים נוספים מהשף של ריצ' - לחצו כאן


יש לכם שאלות אל השף או טיפים בשבילנו? כתבו אלינו ונשמח לפרסם.




טיפים לעוגות גבינה קרות
  טיפים מהשף של ריצ'  
טוחן מדיה בניית אתרים